3. Yaza İlk Adım Eğitim Seminerimiz Başarıyla Tamamlanmıştır. Katılımcılarımıza Çok Teşekkür Ederiz

07-05-2019

Değerli Meslektaşlarımız,

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak geleneksel hale getirdiğimiz bu yıl 3’üncüsünü düzenlediğimiz Yaza İlk Adım Eğitim Seminerimiz 01-04 Mayıs 2019 tarihlerinde Crystal Waterworld Resort & Spa Belek/Antalya’da düzenlenmiştir.
Her yıl meslektaşlarımızı bir araya getirerek, kaynaşmamıza fırsat sağlayan ve iş stresinden uzaklaştıran Yaza İlk Adım Eğitim Seminerimiz, her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görmüştür. TÜRMOB Meslek Mevzuatı İzleme Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Oda Başkanımız Sayın İsmail TURAN, TÜRMOB Meslek Mevzuatı İzleme Kurulu Üyesi ve Önceki Dönem Karabük SMMMO Başkanı Sayın Hüseyin EKEN, Balıkesir SMMMO Başkanı Sayın Metin YALÇIN, Bilecik SMMMO Başkanı Sayın Süleyman KIRAL, Bursa SMMMO Başkanı Sayın Ahmet Hikmet SÖNMEZ, Erzincan SMMMO Başkanı Sayın Adem DUMAN, Eskişehir SMMMO Başkanı Sayın Neşet ERTOY, Karabük SMMMO Başkanı Sayın Mehmet CİNGÖZ, Karaman SMMMO Önceki Dönem Başkanı Sayın Okhan Tolga SAYAN, Kayseri SMMMO Önceki Dönem Başkanı Sayın Anfer YILMAZ, Kırıkkale SMMMO Başkanı Sayın Ferman AKDEMİR, Kırşehir SMMMO Başkanı Sayın ÖZGÜR ALBAYRAK, Yozgat SMMMO Başkanı Sayın Hacı Ahmet BULUT, Kocaeli SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Hamit AKBULUT ve başta Konyalı Mali Müşavir meslektaşlarımız olmak üzere, Türkiye’nin çeşitli illerinden Mali Müşavir meslektaşlarımız katılım sağlamıştır.

Seminere katılımlarından dolayı SMMM Odası Başkanlarımıza, yöneticilerimize ve tüm vefakar, cefakar meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz. Ayrıca seminerimize sunumlarıyla katkı sağlayan ve "Kendine Değer Katmak İşine Değer Katmak" konulu sunumlarıyla bizleri bilgilendiren Sayın Dr. Zeki YÜKSEKBİLGİLİ üstadımıza ve "Geri Kazanım Katılım Payı (Poşet) Beyannamesinde Önem Arz Eden Konular" hakkında bizleri aydınlatan Kırşehir SMMMO Başkanı Sayın Özgür ALBAYRAK'a sunumlarından dolayı teşekkür ederiz.

3. Yaza İlk Adım Eğitim Seminerimizin Fotoğraflarına Ulaşmak için Tıklayınız.
3. Yaza İlk Adım Eğitim Seminerimizin Basın Haberlerine Ulaşmak için Tıklayınız.