2019/3. Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavları Hazırlık Kursu Hakkında

19-09-2019

Türkiye Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler ve Yeminli Mali Müşavirler Temel Eğitim ve Staj Merkezi (TESMER) Başkanlığı tarafından 7-8 Aralık 2019 tarihinde yapılacak olan 2019/3. Dönem Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavlarına yönelik Hazırlık Kursu Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Temel Eğitim ve Staj Merkezi Konya Şubesi tarafından düzenlenecek olup, katılmak isteyen aday meslek mensuplarımız formu doldurarak başvuruda bulunmaları gerekmektedir.

Kursa katılmak isteyen adayların başvuru formu ile Odamıza müracaat etmesi gerekmektedir.

Kurs programını indirmek için tıklayınız.

Kurs başvuru formunu indirmek için tıklayınız.