18. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimiz Başarıyla Tamamlanmıştır. Katılımcılarımıza Çok Teşekkür Ederiz

20-10-2018

Değerli Meslektaşlarımız,

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası olarak geleneksel hale getirerek bu yıl 18’incisini düzenlediğimiz Anadolu Odaları Eğitim Seminerimiz 14-17 Ekim 2018 tarihlerinde Calista Resort Hotel Belek/Antalya’da düzenlenmiştir.
Her yıl meslektaşlarımızı bir araya getiren Anadolu Odaları Eğitim Seminerimiz her yıl olduğu gibi bu yılda yoğun ilgi görmüştür. Kamu Gözetim Kurumu Başkan Yardımcısı Sayın Derviş ALTINOK ve Daire Başkanı Sayın Uğur HANCIOĞLU, Gelir İdaresi Daire Başkanı Sayın Faruk GÖZÜBÜYÜK, Gelir İdaresi Grup Başkanları Sayın Abdullah KİRAZ ve Gökhan ÖZÇUBUK, SGK Genel Müdürü Sayın Savaş ALIÇ ve Daire Başkanları Sayın Satılmış ÇELİK ve İbrahim ÖZÇELİK'in katılım sağladığı ve TÜRMOB Genel Başkanımız Sayın A.Masis YONTAN, TÜRMOB Genel Sekreterimiz Sayın Yahya ARIKAN, TÜRMOB Genel Saymanımız Sayın Emre KARTALOĞLU ve TÜRMOB Yönetim Kurulu Üyeleri Sayın Masum TÜRKER, Sayın Eray MERCAN, Sayın Ertuğrul ERDEM, Sayın Hayri ÖZTÜRK, TÜRMOB Denetleme Kurulu Üyeleri Sayın Nevzat AKKAYA, Sayın Ali YENİDOĞAN, TÜRMOB Disiplin Kurulu Üyeleri Sayın Mehmet DOĞAN, Sayın Abullah YEŞİL'in de katıldığı seminerimize,  Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Sayın Muharrem KARABACAK, Konya İŞKUR İl Müdürü Sayın Emrah KELEŞ, Konya SGK İl Müdürü Sayın Murat Mustafa YAVUZ, Karaman SGK İl Müdürü Sayın Serdar FINDIK ve yaklaşık 40 ilden SMMM Odası Başkanlarımız, başta Konyalı Mali Müşavir meslektaşlarımız olmak üzere, Türkiye’nin çeşitli illerinden Mali Müşavir meslektaşlarımız katılım sağlamıştır.

Seminere katılımlarından dolayı üstadlarımıza, Türmob başta olmak üzere SMMM Odası Başkanlarımıza ve tüm vefakar, cefakar meslektaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

18. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizin Fotoğraflarına Ulaşmak için Tıklayınız.
18. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizin 2.Gün 1.Oturum Videosuna Ulaşmak için Tıklayınız.
18. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizin 2.Gün 2.Oturum Videosuna Ulaşmak için Tıklayınız.
18. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizin 3.Gün 1.Oturum Videosuna Ulaşmak için Tıklayınız.
18. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizin Basın Haberlerine Ulaşmak için Tıklayınız.