1 - 7 Mart Muhasebe Haftası Programımız Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

05-03-2019

1 - 7 Mart Muhasebe Haftası Programımız Yoğun Bir Katılımla Gerçekleştirildi

1 - 7 Mart Muhasebe Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Muhasebe Haftası Programımızı, 4 Mart 2019 Pazartesi Günü saat 15.00'de Konya Protokolü, üye ve stajyerlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleştirdik. Programımıza AK Parti Konya Milletvekilleri Sayın Gülay SAMANCI ve Sayın Halil ETYEMEZ, MHP Konya Milletvekili Sayın Esin KARA, Vali Yardımcısı Sayın Mehmet AYDIN, Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Ramazan SOLMAZ, Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Ahmet PEKYATIRMACI, Konya Vergi Dairesi Başkanı Sayın Musa Kazım ÜNVER, Vergi Denetim Kurulu Başkanı Sayın Göksel ERDEM, SGK İl Müdürü Sayın Murat Mustafa YAVUZ, İŞKUR İl Müdürü Sayın Emrah KELEŞ, Ticaret İl Müdürü Sayın Haşmet YILMAZ, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Uğur ÖZALIR,MHP İl Başkanı Sayın Murat ÇİÇEK ve MHP İlçe Başkanları, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Sayın Mehmet GENÇ, İYİ Parti Konya İl Başkanı Sayın Av. Gökhan TOZOĞLU,CHP Konya İl Başkan Yardımcısı Sayın Ali FINDIK, Konya Ticaret Odası Başkanı Sayın Selçuk ÖZTÜRK, KONESOB Başkanı Sayın Muharrem KARABACAK, Konya Barosu Başkanı Sayın Av. Mustafa ALADAĞ, Esnaf ve Sanatkâr Odalarımızın Çok Değerli Başkanları, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Sayın Tahir BÜYÜKHELVACIGİL,  Konya Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sayın Mehmet Namık KÖKLÜSOY, Makina Mühendisleri Odası Konya Şubesi Başkanı Sayın Aziz Hakan ALTUN, Elektrik Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Sayın Sait ŞAHİN, Meslek Odalarımızın Çok Değerli Yöneticilerine, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Sayın Remzi AY, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Konya Şubesi Başkanı Sayın İsmet KARABABA, Onursal Başkanımız Sayın Ahmet İÇYER, Geçen Dönem Oda Başkanımız İsmail TURAN, Yeminli Mali Müşavir üstatlarımız ve Oda Üyelerimiz katılım sağlamıştır. Programımıza gösterilen yoğun ilgi ile bir kez daha ne kadar güçlü bir meslek camiası olduğumuzu birlik ve beraberliğimiz ile tüm kamuoyuna göstermiş olduk. Programımıza katılarak bizleri onurlandıran Protokol Üyelerimize ve meslektaşlarımıza ayrı ayrı teşekkürlerimizi sunarız.

KONYA SMMMO AİLESİ ADINA
Başkan Seyit Faruk ÖZSELEK

Görsellere ulaşmak için Tıklayınız.