Oda Başkanımız Seyit Faruk ÖZSELEK’in Regaip Kandili Mesajı

07-03-2019

Oda Başkanımız Seyit Faruk ÖZSELEK’in Regaip Kandili Mesajı

Regaip Kandili ile çok müstesna günlere ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İslam Âlemi olarak mübarek üç ayların habercisi olan, Cenâb-ı Hakk’a yürekten yöneliş veya karışın, günahlardan temizlenmenin, kendimizi daha iyi anlayabilme ve yaratılış felsefemizi kavrayabilmemizin en iyi şekilde değerlendirileceği günlerden biri Regaip Kandilidir.

Regaip, herhangi bir şeyi istemek, meyletmek, bu emeller doğrultusunda çaba sarf etmek demektir.Regaip Kandili ise her türlü arzu, istek ve meylimizi, iyiye, doğruya, güzele,faydalı olana, hakka ve hakikate yöneltme, bütün işlerimizi Cenâb-ı Hakk'ın rızasına uygun hâle getirme çabasıdır.

Bu gecenin tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini; birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta meslektaşlarım ve stajyerlerimiz olmak üzere tüm İslam Âleminin Regaip Kandilini kutluyor, bu gecenin Milletimizin ve İslam Âleminin birlik ve beraberliğine,insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenâb-ı Allah’tan niyaz ediyorum.