Oda Başkanımız Seyit Faruk ÖZSELEK’in Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

04-06-2019

Oda Başkanımız Seyit Faruk ÖZSELEK’in Ramazan Bayramı Kutlama Mesajı

Bayramlar toplumsal birliği sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin Rahmet, mağfiret ve kurtuluş ayı olarak nitelendirilen on bir ayın sultanı Ramazan Ayının bitmesinin ardından Ramazan Bayramını kutlamaktayız.

Bizim kültürümüzde, komşusu aç yatarken tok yatmamak, mağdur ve mazluma sahip çıkmak, öksüz ve yetimi sevindirmek vardır. Ramazan ayında ve bayramlarda bu duygularımızı en üst düzeyde sergilediğimiz önemli zaman dilimlerinden bir tanesidir.

Dini bayramlarımız sevgi ve barış içinde küslüklerin bitirilmesinin sağlandığı, mutlulukların çoğaldığı,birlik, beraberlik, kardeşlik ve dostluk duygularının en üst seviyeye çıktığı,manevi açıdan özel günlerdir. Ramazan Bayramının Ülke olarak birlik ve beraberliğimizin artmasına vesile olmasını diliyorum.

Ramazan Ayı içinde tutulan oruçların, yapılan yardımların kabul olması dileğiyle, Ramazan Bayramı’nın Milletimize ve İslam Âlemine barış, huzur, mutluluk ve sağlık getirmesini temenni ediyor, başta meslektaşlarım olmak üzere, hemşerilerimin ve tüm İslam Âleminin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.