Berat Kandiliniz Mübarek Olsun.

• 7 Nisan 2020 Salı

Ramazan ayının müjdecisi, günahlardan af olunmak için dua kapılarının en fazla açık olan gecelerden biri olan Berat Gecesi tüm insanlığa hayırlar getirmesini dilerim. Ülkemizde ve dünyada korona virüs salgını nedeniyle yaşamı etkileyen zor günler yaşıyoruz. Yüce Rabbimizden bu salgının en az hasar ile başta Türkiye’miz olmak üzere tüm dünyanın atlatmasını temenni ediyoruz. Merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerif´in müjdecisi Berat Kandil’iyle birlikte, barış ve huzur dolu bir Ramazan ayına hep birlikte ulaşmayı diliyorum. Bu düşüncelerle başta meslektaşlarım olmak üzere Konyalı hemşerilerimin ve tüm İslam aleminin Berat Kandil'ini tebrik eder, Berat Kandil’inin ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya barış, huzur ve sağlık getirmesini dilerim.

Abdil ERDAL