Yaşanmakta Olan Coronavirus Salgını Nedeniyle Önemli Duyuru

• 16 Mart 2020 Pazartesi

Değerli Üyemiz

Odamız tarafından ilan edilmiş olan seminerler, Ruhsat Dağıtım törenleri ve diğer toplu etkinlikler yeni duyurular yapılıncaya kadar ertelenmiştir.

Bu süreçte yapılması gerekli olan seminer ve eğitim çalışmalarımızın Oda web sitemiz üzerinden sürdürülmesine yönelik hazırlıklarımız devam etmekte olup ayrıca duyurulacaktır.

Oda hizmet binamızda üyelerimize ve stajyerlerimize yönelik hizmetlerimizin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için her türlü dezenfektasyon işlemleri yapılmaktadır.

Bunlarla birlikte üyelerimiz diğer dijital hizmetlerimizin yanı sıra faaliyet belgesi ve üye sicil belgesi gibi belgelerini de Oda web sitemiz üzerinden alabilmektedir.

Bu özel durum karşısında Meslektaşlarımızın yükümlülüklerini en iyi şekilde yerine getirebilmeleri için ilgili Bakanlıklarımızın da gerekli önlemleri alacağına inanıyoruz.